Parels knopen

 

Maak nu uw eigen geknoopte parelcollier. In een gezellige en ontspannen sfeer starten we met het uitzoeken van de draadkleur en dikte die past bij de parels van uw keuze. Tijdens de workshop van ongeveer 3 uur vertel ik u over de materialen, de manier van knopen en welke gereedschappen we daarbij gebruiken. En natuurlijk de afwerking van het slotje met spiraaldraad. Aan het eind van de workshop gaat u naar huis met een mooi geknoopt parelcollier dat pronkt om uw hals.
 
De kosten voor de workshop zijn € 65,- inclusief zoetwaterparels, rijggaren, spiraaldraad,zilveren slotje (karabijnhaakje) en koffie of thee met iets lekkers.
 
Een eventuele andere sluiting aan het collier is niet bij de prijs inbegrepen maar behoort wel tot de mogelijkheden. U kunt een keuze maken in het atelier. Wanneer u zelf nog parels heeft liggen en ze graag opnieuw wilt knopen, uw collier veranderen of een erfstuk nieuw leven inblazen dan kan dat natuurlijk ook. Graag van te voren aangeven dat u zelf parels heeft en deze wilt verwerken. Dan worden de kosten herberekend.
 
Voor deze workshop is geen voorkennis vereist